Jeg har ringet til min forsikring…

Jeg har ringet til min forsikring…

Egentlig skulle overskriften bare være helt enkelt: Jeg er blevet mig selv. Altså – som i: NU gør jeg det. Jeg går selvstændig. Starter min egen virksomhed. Men måske er der ikke så meget clickbait i det. Derfor noget om forsikring, seler og livrem. Mere om det om lidt.

Først har jeg brug for at fortælle hele verden loud and clear – højt og tydeligt, at nu er jeg nået så langt og blevet så voksen, at jeg tør sige det højt: Jeg har etableret mig med egen virksomhed. Drømmen skal prøves af. Jeg håber at bukser, seler og livremme holder til det. Jeg glæder mig til nu at mene og sige det, jeg selv mener. Ikke det, andre mener, at jeg skal mene og sige.

Jeg tilbyder supervision og refleksions- og læringsrum for fagpersoner, der arbejder med (udsatte) børn, unge og familier. Undervisning for de samme og for studerende. Og så en blandet landhandel af alt det andet, jeg brænder for.

Du kan læse om det alt sammen på min hjemmeside på gjconsult.net

Jeg ved godt, at der mangler lidt endnu på siden.  Men det skal nok komme. Et par uger endnu, så er det på plads. Tror jeg nok. Først skal jeg lige ud til en kommune og glæde mig over privilegiet at få lov at udfordre deres medarbejdere. Og så skal jeg undervise en gruppe lærerstuderende. Jeg skal også lige nå at holde møde med andre mulige kunder. Foruden alt det andet, der lige skal gøres.

Jeg hylder udsagnet: Festina Lente. Jeg skynder mig langsomt.

Og så var der det med forsikringen. Hold nu helt op, hvor er der meget, man skal huske, når man etablerer sin egen lille biks. Forsikring, skat, moms, kørebog, pauser, frokost, nattesøvn, aftale med banken, bogholderi, salgsarbejde, møde i god tid før tiden, forberede sine plancher og KeyNote noter. Og drikke god kaffe. Gerne med venner og fagligt netværk. Og meget gerne med nye kunder. Kom frisk!

Jeg træffes som altid på mail gitte@gjconsult.net og på telefon 50589459

Spread the word. Share this post!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.