Åbent hus…

Åbent hus

Nej, det er ikke fordi jeg nu har kontor hjemme. Den fest inviterer jeg til på et andet tidspunkt. Men i denne uge får nye vinduer i hytten her. Og så bliver der skåret hul i muren, så det ene vindue kan blive til en dør. Hvis alt går som planlagt, så kommer der en altan / terrasse senere, så døren ikke kun åbner ud over en kælderskakt. Jeg skulle jo nødigt falde dybt ned, når jeg nu lige er kommet ovenpå igen. 🙂 Så det her er planen: Nye vinduer, mere varme, bedre udsigt. Og en dør, der åbner til en hel verden af muligheder. Helt konkret til en terrasse med trappe til haven, hvor solen skinner morgen og aften. Om dagen flytter solen om på den anden side. Men det er helt ok. Nogle gange skal man jo også holde hovedet helt koldt for at tænke klare tanker. Det har jeg tænkt mig at gøre. Sidde i solen og nyde friskheden. Nyde skyggen og tænke klart. Give plads til nye ideer og ny anvendelse af gammel velkendt viden, der virker. Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om, hvad det kunne handle om, sådan rent fagligt – socialfagligt, så tjek ind og læs mere på gjconsult.net

Spread the word. Share this post!

Comments (2)

 1. Pernille

  Svar

  Gitte!! Du skriver som en drøm, jeg aldrig har lyst til at vågne af. Finurligt, dybt og med masser af billeder og parallelbetydninger. Skriv en hel masse mere!!!
  De kærligste hilsner fra Pernille

  • Svar

   TAK Pernille. Jeg overvejer lige nu noget om at når et vindue bliver taget væk, så åbner en dobbeltdør sig. Som grebet lige direkte ud af den virkelige virkelighed. På flere planer. Og så også for at være helt Rasmus modsat af det, man plejer at sige. 🙂 Der skal nok komme mange flere små tekster her på min blog. Men først skal jeg sove.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.